Jdi na obsah Jdi na menu
 


Robert Saalfeld

24. 8. 2011

Robert Saalfeld pracuje ve Furstenhofu jako kuchař. Robert je výbušný, a také mírně hysterický, ale jen pokud se mu někdo míchá do jeho kuchyně. Je mladším synem Charlotty a Wernera Saalfeldových. Rober si se svým otcem nikdy moc dobře nerozuměl, z části jen proto, že Werner vždy více upřednostňoval Alexandra ale na druhé straně si je Robert s otcem velmi povahově podobný, tím také většina jejich rozhovorů končí hádkou.
Ale Robert je také velmi milý, šarmantní, a něžný, romantický a vtipný. Má velmi rád svojí matku. Byl zasnoubený s Marií Sohnbichlerovou, ale poté co Marie tragicky potratí tak se rozejdou, ale zůstanou dobrými přáteli. S Alexandrem si rozumí, jsou nejlepší přátelé a Robert Alexovi často poslouží jako vrba. Jednoho dne vpadne do Robertova království (kuchyně) Laura Mahlerová, mladá a sympatická cukrářka. Zpočátku je k ní však Robert odměřený, ale postupně ho přesvědčí o svých cukrářských kvalitách, ale co je ještě důležitější, spřátelí se.
Později se ale dozvídají, že jsou sourozenci a Robert střídavě utěšuje a kárá Lauru a Alexandra, který považují svou lásku za nemožnou. Velmi ho zasáhne smrt matky, během leteckého neštěstí, ale jednoho dne se i na Roberta usměje štěstí a potkává lásku svého života Miriam ven Heidenbergovou. Jenže Miriam je ochrnutá a Robertovi chvíli trvá než se přes to přenese.


A navíc je tu taky Barbara, macecha Miriam, špatná, strašna a vypočítavá žena která měla také s Robertem aférku, a teď se snaží zaujmout i místo jeho mámy po boku Wernera. Jenže Robert si vyjede do Afriky a tam najde svou ztracenou, a domněle mrtvou mámu. Po svatbě Alexandra a Laury se ústředním párem stávají právě Miriam s Robertem, ale ani oni to nebudou mít ve své lásce lehké.

Jejich první setkání se odehraje uprostřed lesa, když Robert vběhne přímo do cesty "pohádkové víle" Miriam jedoucí na koni. Jejich oči se setkali a Robert se do půvabné divky na koni (Miriam von Heindenberg) zamiloval . Poté začal Robert pátrat po totožnosti dívky, s jenž se setkal v lese a zamiloval se do ní. Miriam měla strach, aby se Robert nedozvěděl, že je na vozíčku a zpočátku se mu raději vyhýbá. Postupem času se Miriam smíří s tím, že je na vozíčku, a do Roberta se zamiluje také. Nakonec se vezmou a odjíždějí spolu pryč z Fürstenhofu. Jejich láska končí tragicky, Miriam umírá při porodu jejich dcery Valentiny. 


ac491e7412_28964903_o2.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář